Få gjort din stald klar med en professionel staldrengøring

Annonce:

Trænger din stald til at blive rengjort? Har du lige sendt alle dine dyr til slagtning og nu er det tid til at få gjort klar til det næste hold? Få gjort din stald klar med en professionel staldrengøring. Læs med her og se, hvor nemt og gennemsigtigt det er.

Hvis dine stald trænger til en ordentlig omgang rengøring, nu hvor du har sendt dyrene afsted til slagtning, så bestil staldrengøring hos Jydsk Tagmaling. De har nemlig helt styr på at rengøre din fjerkræsfarm, kostald og svinestald professionelt. Med mere end 10 års erfaring ved de lige præcis, hvordan stalden skal rengøres, så den er klar til de næste dyr.

Jydsk Tagmaling har også styr på reglerne og de helt særlige procedure, der gør sig gældende for staldrens. De er derfor KIK-godkendt – altså Kvalitet i Kyllingeproduktionen. Derfor ved de også, hvilke krav der er til staldrens og sørger selvfølgelig for at leve op til alle standarder og procedure. Det betyder blandt andet, at alle deres egne biler og køretøjer er desinficerede – og at de medbringer deres helt eget vaske- og varmtvandssystem, når de kommer ud til dig. Det er sikkert og nemt.

Du behøver heller ikke bekymre dig om, at prisen stikker helt af og du pludselig står med en uventet udgift. Når du bestiller en staldrens hos Jydsk Tagmaling, så skal du ikke bekymre dig om store ekstra udgifter – eller en pludselig opkrævning for weekend, kørsels – og ventetillæg. Niks – her en ingen uventede udgifter, som kan ødelægge det gode humør. Der aftales nemlig en sikker og simpel kvadratmeterspris inden arbejdet udføres, så der ikke kommer nogle uventede overraskelser.

Du kan nemt og sikkert få et uforpligtende tilbud på staldrens af din kostald, svinestald eller fjerkræsfarm hos Jydsk Tagmaling. Din professionelle leverandør i staldrengøring.