Pryd haven med en flot havelåge og hegn i metal

Pryd haven med en flot havelåge og hegn i metal 

Rammen omkring din have er afgørende for, hvilket førstehåndsindtryk man får af den. Så selvfølgelig skal både hegn og havelåge afspejle din private lille oase. Læs med her og få gode tips til, hvordan du kan pryde haven! 

Indgangen til din have er ikke bare en praktisk foranstaltning. Både hegn og låge er faktisk en del af den samlede oplevelse af haven, og det er disse ting, der afgør førstehåndsindtrykket. Derfor skal du ikke stille dig tilfreds med hvad som helst.  

Få smedet et unikt hegn og en flot havelåge 

Legarths ApS har stor ekspertise indenfor produktion af havelåger og hegn. Med smukt smedearbejde bliver din have indrammet på en helt unik måde, og du kan virkelig være stolt af præsentationen. Det vil ikke være det samme, at få gæster på besøg i haven, men du vil også selv få stor glæde af det, hver gang du kommer hjem, eller når du opholder dig i haven. 

Bliv gladere for din have med en smuk indhegning 

Der er mange ting, der bestemmer, hvor glade vi er for vores haver, og hvor meget vi har lyst til at være derude. Én af dem er de blomster, krukker, krydderurter og planter, vi vælger at have i haven. En anden er terrassen og måden, hvorpå vi indrammer vores bede. 

Men har du tænkt over, at både hegn og låge har en betydning – ikke mindst for dem, der besøger din have for første gang? Måske stod hegnet allerede, da du købte huset, og du har ikke lige overvejet at få det skiftet. Men det kan faktisk have stor betydning for din oplevelse af haven, og hvis du går op i din have med liv og sjæl, bør du også gå op i selve hegnet. Det er jo trods alt rammen om værket.