Få styr på haven med professionelt kloakarbejde

Få styr på haven med professionelt kloakarbejde

Oplever du at din græsplæne bliver søbet og græsstråene oversvømmes når himlen vrider sine skyer med større mængder regnvand ned over din matrikel, så kan du faktisk godt gøre noget ved det og holde din plæne oven vande.

Når du frygter at regnbygen kommer forbi din græsplæne

Ligesom det er med så meget andet, så er det danske vejr og dets påvirkning fra klimaforandringer en udfordring for din græsplæne. Det kan være svært at holde en græsplæne flot og jævn, når den drukner hver anden gang at de sorte skyer lader regnen falde.

Er det et gentagne problem for dig at din plæne oversvømmes bør du overveje at få lagt dræn eller faskiner i jorden. Det er ikke den del af havearbejdet du bør stå med selv, så derfor skal du have fat på din lokale kloakmester for at få det ordnet. Kloakmester Kim Madsen er din lokale kloakmester i og omkring Viborg.

Når du vælger at kontakte en professionel kloakmester, kan du forsikre dig om at arbejdet bliver gjort korrekt første gang og du kan derfor sætte dig tilbage og bare glæde dig til at se den næste byge rulle forbi din matrikel, for du kan være helt tryg ved at det kan få vandet til at føre andre veje.

Husk at få tjekket din gamle brønd

Har du en gammel betonbrønd i haven, kan det ligeledes være en god idé at få den tilset af din kloakmester. Det vil være oplagt at samle et par arbejdsopgaver sammen, som passer til en kloakmesters arbejde og på denne måde, kan du også være heldig at få en bedre pris, da arbejdsmænd allerede er på din matrikel.

Når du har en gammel betonbrønd, er det ikke mange der tænker over at sådan en skal have et tjek ind i mellem, men det kan skabe stor skade hvis det lige pludselig viser sig ikke at være i orden og at den så bryder sammen før noget tjek.