Fremtidens eldrevne rotorklipper

Bruger du for meget energi og tid på at bakse med en stor plæne, der har for mange udfordringer for en robotplæneklipper, så kan du muligvis have fundet vejen frem til en lettere fremtid her.

Robotten der klarer det job den almindelige robotplæneklipper ikke kunne

Der er nemlig mulighed for at få en klipper til at klare jobbet for dig. Rigtig mange har de senere år fået øjnene op for den geniale robotplæneklipper. Det er tidsbesparende og med den rigtige maskine har man endda et rigtig fint resultat.

Men står du med et kuperet terræn, kan en almindelig robotplæneklipper ikke klare arbejdet for dig og du må selv bruge en masse tid på at vedligeholde og forskønne dit område. Men med en skråningsklipper kan du muligvis have fundet frem til en lettere hverdag fremover.

Kører langt uden en dråbe brændstof

Den fine maskine Raymo klarer arbejdet for dig og kan køre ud i et stræk i 4-5 timer, så den kan komme langt på en arbejdsdag. Den er desuden en smart lille sag, og den lave højde på 51cm gør det muligt at komme ind under bænke eller andre lave ting eller træer.

Maskinen har det der kaldes for zero-turn som gør at den kan dreje rundt om sig selv og den klarer samtidig skråninger op til 45 grader og deraf kommer navnet ”skråningsklipper” til sin ret.

Bæredygtig maskine og med færre omkostninger

Du kan desuden vælge om du ønsker at den skal være eldrevet eller om du hellere vil gå hybrid-vejen. Uanset hvad du foretrækker, har du her en god maskine, der med stor sandsynlighed vil lette dit arbejde, hvor en almindelig robotplæneklipper ikke kunne hjælpe.

Klares klippebyrden i dag med en motor der kræver brændstof, kan du oveni alle de gode ting fremhæve at du her har med en mere bæredygtig løsning at gøre både som el- og hybridklipper. Du slipper desuden for at skulle have de mange udgifter til brændstof og olie.