Køb flis af bark og træ til afdækning

Køb flis af bark og træ til afdækning

Få godt styr på haven med flis til at dække med. Flis er er en slags træspåner, som man laver ved hjælp af en flis hugger. Flis har faktisk mange fordele i forhold til haven, hvilket du vil kunne læse mere om her i artiklen.

 

Hold på jordens fugtighed

En af de mange fordele ved flis, er at man kan bruge det til at dække områder i haven og samtidigt holde på fugten. Dette er med til at få mere ud af jordens næring. Flis er blandt andet også med til at forhindre at ukrudt spirer. Hent flis hos Strandgaard Brænde eller få det leveret i Østjylland, og oplev de mange fordele ved at afdække med flis. Mange mennesker vælger netop at bruge flis i haven, for at sikre båder, træer og blomster mod vinterens frost.

 

I forhold til holdbarhed, så får man mellem fire til syv år cirka, hvilket i øvrigt er lang tid. Barkflis holder i cirka to til tre år, og er noget mørkere i farven. Der findes også flere typer, som man kan finde mere info om på nettet. Hos Strandgaard Brænde, kan du byde få typerne barkflis og træflis.

 

Forbered dig på vinteren med hos Strandgaard Brænde

Har du brændeovn, så kan du med fordel også købe dit brænde hos dette firma. Det smarte er, at du kan få leveret det, hvis du bor i Østjylland. Strandgaard Brænde tilbyder ovntørret brænde, som ikke har behov for mere tørring. Det betyder, at du kan bruge det når du har brug for det i de kolde måneder.

 

Har du spørgsmål til nogle af de produkter, som Strandgaard Brænde tilbyder, så kan du besøge deres hjemmeside. Her finder du både en kontaktformular, samt telefon nummer og blandt andet adresse på virksomheden.