Gør haven klar til den nye udendørssæson

Sponsoreret

Dagene bliver længere, fuglene begynder at kvidre og solen begynder så småt at varme. Det er tegn på, at foråret er på vej. Snart er det tid til udendørshygge i haven. Dermed er det også ved at være tid til at gøre haven forårsklar.

 

Tips til en forårsklar have

Efter vinteren er det en god idé, at få ryddet op i haven og gjort den klar til nye planter. Herunder finder du nogle tips til, hvordan du kan gøre din have forårsklar:

  • Fjern nedfaldne grene og visne blade. Begynd at lue ud i gamle bede, så de er klar til nye planter. Tøm dine krukker for gammel jord og skidt, og gør dem rene, så de er pæne at se på.
  • Blomsterforhandlerne begynder så småt at have forårsblomster. Selvom nogle blomster kræver lidt varmere vejr, før end de plantes, kan du med fordel lade dig inspirere. Så ved du, hvilke planter du skal indkøbe, og hvor i haven de skal placeres.
  • Har du drivhus, kan du med fordel også begynde at gøre denne klar til en ny sæson. Måske skal drivhusets glas vaskes eller måske trænger gulvet til at blive fejet. Du kan også allerede nu overveje, hvilke grøntsager og/eller frugter, du vil plante i dit drivhus.
  • Det er tid til at finde havemøblerne frem. Efter et par måneder indendørs trænger de sikkert til en vask og lidt pleje. Brug en sæbe, som passer til dine havemøbler, så de får den optimale pleje og holder sig flotte længe. Lækre havemøbler giver lyst til at opholde sig ude.

Klar, parat, ud i solen!

En hyggelig og pæn have indbyder til mange timers ophold udendørs. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vil indrette din have, så den passer til din stil. Med et onlinelån fra MiniFinans.dk kan du få råd til at shine din have op, så den er klar til foråret og sommeren.