Køb flis af bark og træ til afdækning

Køb flis af bark og træ til afdækning

Få godt styr på haven med flis til at dække med. Flis er er en slags træspåner, som man laver ved hjælp af en flis hugger. Flis har faktisk mange fordele i forhold til haven, hvilket du vil kunne læse mere om her i artiklen.

 

Hold på jordens fugtighed

En af de mange fordele ved flis, er at man kan bruge det til at dække områder i haven og samtidigt holde på fugten. Dette er med til at få mere ud af jordens næring. Flis er blandt andet også med til at forhindre at ukrudt spirer. Hent flis hos Strandgaard Brænde eller få det leveret i Østjylland, og oplev de mange fordele ved at afdække med flis. Mange mennesker vælger netop at bruge flis i haven, for at sikre båder, træer og blomster mod vinterens frost.

 

I forhold til holdbarhed, så får man mellem fire til syv år cirka, hvilket i øvrigt er lang tid. Barkflis holder i cirka to til tre år, og er noget mørkere i farven. Der findes også flere typer, som man kan finde mere info om på nettet. Hos Strandgaard Brænde, kan du byde få typerne barkflis og træflis.

 

Forbered dig på vinteren med hos Strandgaard Brænde

Har du brændeovn, så kan du med fordel også købe dit brænde hos dette firma. Det smarte er, at du kan få leveret det, hvis du bor i Østjylland. Strandgaard Brænde tilbyder ovntørret brænde, som ikke har behov for mere tørring. Det betyder, at du kan bruge det når du har brug for det i de kolde måneder.

 

Har du spørgsmål til nogle af de produkter, som Strandgaard Brænde tilbyder, så kan du besøge deres hjemmeside. Her finder du både en kontaktformular, samt telefon nummer og blandt andet adresse på virksomheden.

 

 

 

 

 

Få den have, du drømmer om

Få den have, du drømmer om

Har du også en have som måske ikke lige ser ud som du havde tænkt den skulle? For mange er det at have en have en fantastisk berigelse og danskerne elsker at nyde vejret udendørs når der endelig kommer lidt sol på himlen. Dog er det ikke alle som også nyder den vedligeholdelse der skal til, eller som har den store forstand på hvordan det skal gøres. Med en anlægsgartner vil din have aldrig mere se rodet og uorganiseret ud. 

 

Sukker du også bare en smule når du kigger rundt i din have, som bare ikke står helt lige så skarp som naboens? Hvis du føler dig fortabt og ikke helt ved hvordan du skal gribe have an, så er det måske på tide med lidt hjælp. 

 

Hvorfor ikke ansætte en anlægsgartner til at hjælpe dig godt på vej. Anlægsgartneren kan give dig den have du drømmer om, og desuden også hjælpe dig til hvordan du bedst holder din have vedlige. Når først din have har været i hænderne på en anlægsgartner vil naboen være den som sukker når de smugkigger ind i din have. CC vækst er din lokale anlægsgartner i Roskilde, og arbejder på hele Sjælland både for privat og erhverv. 

 

Hvad tilbyder en anlægsgartner som CC vækst?

Ja hvad kan en anlægsgartner egentlig tilbyde dig som kunde? Selvfølgelig afhænger det til en vis grad af hvilket firma du kigger på, men overordnet set kan de fleste anlægsgartnere klare de samme opgaver for dig. 

 

Hos CC Vækst tilbyder de service for både erhverv og private. Hos CC vækst som er anlægsgartnere er de i stand til at udføre de fleste opgaver indenfor haveservice, nyanlæg, reetablering og vedligeholdelse. Det vil sige at de både kan hjælpe dig med at vedligeholde haven, reetablere den, samt give dig en helt ny have. Uanset hvad du drømmer om, så kan de helt sikkert klare opgaven for dig. 

Få rene og skinnende vinduer i dit drivhus

Feature: https://unsplash.com/photos/f6uK-rbZZZ8

Få rene og skinnende vinduer i dit drivhus

Du har måske styr på vinduespudsningen derhjemme, fordi
overfladerne er små og der ikke er mange vinduer. Men hvad med
vinduerne i dit drivhus? De kan hurtigt blive snavsede vinteren
over, men de er også mindre overskuelige at rengøre selv fordi et
drivs har så mange vinduer. Heldigvis findes der en nem og hurtig
løsning på det: få BorgService til at gøre det for
dig.

 

Borg er en professionel
vinduespudser til både private og erhverv
hvilket er godt nyt
for dig der ejer et drivhus. Ofte kan man nemlig selv klare
størstedelen af vinduespudsningen derhjemme, men et drivhus består
stort set kun af vinduer og er straks mindre overskuelig at
rengøre. Man kan naturligvis give sig til at rengøre vinduerne selv
med lige sved og knofedt, men man kan også få professionelle til
det og slippe for tjansen.

 

Få det gjort ordenligt

Det er ikke så tit at et drivhus får rengjort vinduer, så når
vinduerne endelig bliver pudset, skal det gerne gøres ordenligt så
man ikke behøver at gøre det al for ofte. Hvis man er frisk på at
gøre det selv, kan man forberede ved at flytte alle krukker og
planter der står i nærheden af vinduerne og så ellers finde en
spand med varmt vand og sæbe og gå i gang med at skrubbe og
rengøre.

 

Rene vinduer når du vil have det

Et lille drivhus er muligvis til at overskue for en enkelt
person. Men med et større et hvor alle revner, flader og afkroge af
drivhuset skal rengøres kan det blive for meget. Vinteren sørger
især for at drivhuset ikke ser ud som sit bedste. Derfor er det
rart at man kan ringe til Borg Service og få klare opgaven på
professionel vis når der er brug for det. På den måde kan man i
stedet bruge sine kræfter på andre haveopgaver.

 

 

Få styr på haven med professionelt kloakarbejde

Få styr på haven med professionelt kloakarbejde

Oplever du at din græsplæne bliver søbet og græsstråene oversvømmes når himlen vrider sine skyer med større mængder regnvand ned over din matrikel, så kan du faktisk godt gøre noget ved det og holde din plæne oven vande.

Når du frygter at regnbygen kommer forbi din græsplæne

Ligesom det er med så meget andet, så er det danske vejr og dets påvirkning fra klimaforandringer en udfordring for din græsplæne. Det kan være svært at holde en græsplæne flot og jævn, når den drukner hver anden gang at de sorte skyer lader regnen falde.

Er det et gentagne problem for dig at din plæne oversvømmes bør du overveje at få lagt dræn eller faskiner i jorden. Det er ikke den del af havearbejdet du bør stå med selv, så derfor skal du have fat på din lokale kloakmester for at få det ordnet. Kloakmester Kim Madsen er din lokale kloakmester i og omkring Viborg.

Når du vælger at kontakte en professionel kloakmester, kan du forsikre dig om at arbejdet bliver gjort korrekt første gang og du kan derfor sætte dig tilbage og bare glæde dig til at se den næste byge rulle forbi din matrikel, for du kan være helt tryg ved at det kan få vandet til at føre andre veje.

Husk at få tjekket din gamle brønd

Har du en gammel betonbrønd i haven, kan det ligeledes være en god idé at få den tilset af din kloakmester. Det vil være oplagt at samle et par arbejdsopgaver sammen, som passer til en kloakmesters arbejde og på denne måde, kan du også være heldig at få en bedre pris, da arbejdsmænd allerede er på din matrikel.

Når du har en gammel betonbrønd, er det ikke mange der tænker over at sådan en skal have et tjek ind i mellem, men det kan skabe stor skade hvis det lige pludselig viser sig ikke at være i orden og at den så bryder sammen før noget tjek.

Fremtidens eldrevne rotorklipper

Bruger du for meget energi og tid på at bakse med en stor plæne, der har for mange udfordringer for en robotplæneklipper, så kan du muligvis have fundet vejen frem til en lettere fremtid her.

Robotten der klarer det job den almindelige robotplæneklipper ikke kunne

Der er nemlig mulighed for at få en klipper til at klare jobbet for dig. Rigtig mange har de senere år fået øjnene op for den geniale robotplæneklipper. Det er tidsbesparende og med den rigtige maskine har man endda et rigtig fint resultat.

Men står du med et kuperet terræn, kan en almindelig robotplæneklipper ikke klare arbejdet for dig og du må selv bruge en masse tid på at vedligeholde og forskønne dit område. Men med en skråningsklipper kan du muligvis have fundet frem til en lettere hverdag fremover.

Kører langt uden en dråbe brændstof

Den fine maskine Raymo klarer arbejdet for dig og kan køre ud i et stræk i 4-5 timer, så den kan komme langt på en arbejdsdag. Den er desuden en smart lille sag, og den lave højde på 51cm gør det muligt at komme ind under bænke eller andre lave ting eller træer.

Maskinen har det der kaldes for zero-turn som gør at den kan dreje rundt om sig selv og den klarer samtidig skråninger op til 45 grader og deraf kommer navnet ”skråningsklipper” til sin ret.

Bæredygtig maskine og med færre omkostninger

Du kan desuden vælge om du ønsker at den skal være eldrevet eller om du hellere vil gå hybrid-vejen. Uanset hvad du foretrækker, har du her en god maskine, der med stor sandsynlighed vil lette dit arbejde, hvor en almindelig robotplæneklipper ikke kunne hjælpe.

Klares klippebyrden i dag med en motor der kræver brændstof, kan du oveni alle de gode ting fremhæve at du her har med en mere bæredygtig løsning at gøre både som el- og hybridklipper. Du slipper desuden for at skulle have de mange udgifter til brændstof og olie.

Pryd haven med flotte smedejernslåger

Annonce:

Der er ingen tvivl om at de sorte smedejernslåger til matriklen kan få resten af huset til at se lidt ekstra godt ud. Det er som om det lidt er prikkent over i’et, og det er der flere og flere der er enige om.

Det er blevet attraktivt med smedejernslåger og hegn

Det er blevet attraktivt med smedejernslåger og hegn. Det giver en perfekt mulighed for at afgrænse matrikel fra fortove eller anden offentligt område, men uden at lukke alting af og gemme hjemmet væk bag buske og træer.

Det er selvfølgelig heller ikke den helt billige løsning man vælger når man vælger smedejern som materialer, men på sigt har du sparet en del pga. det vedligeholdelsesfrie materiale som stadig står lige så flot mange år senere.

Hos Vendsyssel montage leverer og monterer smedejernslåger til konkurrencedygtige priser, så der er også mulighed for at spare noget ved at gå online her og finde det du søger. Smedejern er som bekendt ikke et let materiale og det kan derfor godt kræve særlige maskiner og ekstra hænder at skulle stå for at montere noget i smedejern. Dette kan du slippe for at tænke over, ved at finde stedet hvor der også tilbydes montering.

Certificeret og kvalificeret til at rådgive og udføre

Det er ikke kun låger og hegn der kan leveres og monteres, men også andre konstruktioner som f.eks. altaner kan klares her. Leverandørerne er certificeret og de er derfor kvalificeret til at udarbejde bærende konstruktioner. Du skal derfor ikke bekymre dig om hvor vidt dine idéer overhovedet kan lade sig gøre, da virksomheden helt af sig selv vil fortælle dig om det.

Skulle det ske at du har nogle ønsker der konflikter med sikkerheden og derfor ikke kan lade sig gøre, vil virksomheden grundet mange års erfaring kunne tilbyde råd og vejledning i forhold til tilsvarende løsninger, så du stadig kan få hvad du vil elske.

Få et praktisk drivhus

Sponsoreret indhold:

Mange har efterhånden valgt at have et drivhus og det forstår man egentlig godt. Det er rigtig dejligt at have, da det holder på varmen og giver en muligheden for at gro ting, som man normalt ikke ville. Det er rigtig dejligt at have, hvis man er glad for at plante og gro ting.

Så kan man gå op i det året rundt og kun tænke på at passe sine planter. Man behøver ikke at have et helt stort et af slagsen, men man kan undersøge mulighederne for at finde noget lignende.

Muligheden for et vægdrivhus

Et drivhus er nemlig ikke bare et drivhus, så det kan være en god idé at undersøge muligheden for at få et af slagsen. Det kan især være en fordel, hvis man har en mere begrænset mængde af plads. Man kan dog stadig få dem i forskellige størrelser, så man kan få noget lige efter ens behov.

Med et vægdrivhus får man mulighederne ved et drivhus bare på mindre plads. Det kan give en utroligt dejlig og hjemlig følelse, hvor man kan plante nogle flotte planter og passe på dem.

Find den mest passende størrelse

Muligheden for at vælge et vægdrivhus er faktisk meget virkelig for mange folk. Det kan nemlig være et godt alternativ. Derfor er det vigtigt at vurdere, hvilken størrelse man gerne vil have. Man kan nemlig få størrelser, der både passer til at man har et hus men også til at man bare er på en altan.

Det største vil selvfølgelig give folk muligheden for at sidde indenfor og have det nogenlunde varm. Dernæst kan man få et vægdrivhus, hvor man kan have nogle store planter stående. Der er ikke plads til folk, men der er nok plads til planterne.

Så kan man vælge et lidt mindre drivhus, hvor det er muligt at plante nogle mindre planter eller opbevare forskellige redskaber.

Sammenligne forskellige tests

Hvis man ønsker et drivhus i sit hjem men endnu ikke er helt sikker på, hvordan man vil have tingene, så kan man vælge at sammenligne de forskellige tests af produktet. Ved at sammenligne de forskellige tests, så kan man få et rigtig god overblik over, hvad man ville bruge i det forskellige situationer.

Man kan vælge ud fra de anbefalinger der er blevet lavet, så man rammer nogenlunde rigtigt. Det skal være en god blanding af noget, som man rent faktisk er interesseret i og noget der virkelig har fået gode anmeldelser fra forskellige steder.

Pryd haven med en flot havelåge og hegn i metal

Pryd haven med en flot havelåge og hegn i metal 

Rammen omkring din have er afgørende for, hvilket førstehåndsindtryk man får af den. Så selvfølgelig skal både hegn og havelåge afspejle din private lille oase. Læs med her og få gode tips til, hvordan du kan pryde haven! 

Indgangen til din have er ikke bare en praktisk foranstaltning. Både hegn og låge er faktisk en del af den samlede oplevelse af haven, og det er disse ting, der afgør førstehåndsindtrykket. Derfor skal du ikke stille dig tilfreds med hvad som helst.  

Få smedet et unikt hegn og en flot havelåge 

Legarths ApS har stor ekspertise indenfor produktion af havelåger og hegn. Med smukt smedearbejde bliver din have indrammet på en helt unik måde, og du kan virkelig være stolt af præsentationen. Det vil ikke være det samme, at få gæster på besøg i haven, men du vil også selv få stor glæde af det, hver gang du kommer hjem, eller når du opholder dig i haven. 

Bliv gladere for din have med en smuk indhegning 

Der er mange ting, der bestemmer, hvor glade vi er for vores haver, og hvor meget vi har lyst til at være derude. Én af dem er de blomster, krukker, krydderurter og planter, vi vælger at have i haven. En anden er terrassen og måden, hvorpå vi indrammer vores bede. 

Men har du tænkt over, at både hegn og låge har en betydning – ikke mindst for dem, der besøger din have for første gang? Måske stod hegnet allerede, da du købte huset, og du har ikke lige overvejet at få det skiftet. Men det kan faktisk have stor betydning for din oplevelse af haven, og hvis du går op i din have med liv og sjæl, bør du også gå op i selve hegnet. Det er jo trods alt rammen om værket. 

Få gjort din stald klar med en professionel staldrengøring

Annonce:

Trænger din stald til at blive rengjort? Har du lige sendt alle dine dyr til slagtning og nu er det tid til at få gjort klar til det næste hold? Få gjort din stald klar med en professionel staldrengøring. Læs med her og se, hvor nemt og gennemsigtigt det er.

Hvis dine stald trænger til en ordentlig omgang rengøring, nu hvor du har sendt dyrene afsted til slagtning, så bestil staldrengøring hos Jydsk Tagmaling. De har nemlig helt styr på at rengøre din fjerkræsfarm, kostald og svinestald professionelt. Med mere end 10 års erfaring ved de lige præcis, hvordan stalden skal rengøres, så den er klar til de næste dyr.

Jydsk Tagmaling har også styr på reglerne og de helt særlige procedure, der gør sig gældende for staldrens. De er derfor KIK-godkendt – altså Kvalitet i Kyllingeproduktionen. Derfor ved de også, hvilke krav der er til staldrens og sørger selvfølgelig for at leve op til alle standarder og procedure. Det betyder blandt andet, at alle deres egne biler og køretøjer er desinficerede – og at de medbringer deres helt eget vaske- og varmtvandssystem, når de kommer ud til dig. Det er sikkert og nemt.

Du behøver heller ikke bekymre dig om, at prisen stikker helt af og du pludselig står med en uventet udgift. Når du bestiller en staldrens hos Jydsk Tagmaling, så skal du ikke bekymre dig om store ekstra udgifter – eller en pludselig opkrævning for weekend, kørsels – og ventetillæg. Niks – her en ingen uventede udgifter, som kan ødelægge det gode humør. Der aftales nemlig en sikker og simpel kvadratmeterspris inden arbejdet udføres, så der ikke kommer nogle uventede overraskelser.

Du kan nemt og sikkert få et uforpligtende tilbud på staldrens af din kostald, svinestald eller fjerkræsfarm hos Jydsk Tagmaling. Din professionelle leverandør i staldrengøring.

Sådan får du flotte fliser i haven

Annonce:

Der er ikke noget bedre end at have flotte, rene fliser i haven. Du kan nemt bruge en professionel til at rense dine fliser i haven, på terrassen eller havestien. Så på den måde kan du bruge din tid på andre spændende og sjove ting. Her er tre steps til, hvad den professionelle kan gøre for at fjerne alger, skidt og snavs fra dine fliser i haven.

  1. Det første den professionelle vil gøre er at højtryksrense dine fliser. Det løsner nemlig alt det gamle skidt, mos og alger, som gennem årene har sat sig på dine fliser.
  2. Derefter vil den professionelle sørge for at skylle dine fliser grundigt med rent vand, for at få skyllet alt snavset væk.
  3. Når fliserne er skyllet godt rene, så vil den professionelle sørge for at give dine fliser en omgang med desinfektionsmiddel, som vil rense genstridigt snavs væk og desinficerer områderne godt og grundigt.

Den professionelle vil ofte også give dine fliser en omgang algebehandling og imprægnering, således at de trælse alger ikke igen får så let ved at formere sig. Mens imprægneringen giver dine fliser et virkelig flot og skinnende nyt look. Denne behandling vil også sørge for, at dine fliser ikke får frostskader eller der gror mos.

Så hvis du er træt af, at dine fliser ser noget triste, trætte og kedelige ud, og du gerne vil have at de står skarpt, når du skal holde sommerens have- og grillfester sammen med dine venner og familie, så er denne form for professionel fliserens lige noget for dig.

En professionel kan nemlig sørge for, at dine fliser bliver lige så gode som nye. Der er ikke andet for end bare at komme i gang. Jo før, jo bedre. Få hjælp til fliserens i dag.