3 tips til en moderne terrasse

Betalt indhold.

Sommeren står for døren, og snart er det tid til at komme ud i det gode vejr og nyde solen og varmen på terrassen. Men er din terrasse ikke helt up-to-date, og mangler du inspiration til, hvordan du får en moderne design-oase på terrassen? Så læs med her, når vi giver dig 3 tips til, hvordan du får en moderne og hyggelig terrasse.

Enkelthed

Lige for tiden er den meget enkle og minimalistiske stil moderne. Derfor bør du vælge havemøbler med et enkelt design og uden for mange detaljer. Et godt eksempel er disse toscana havemøbler. Husk iøvrigt altid at vedligeholde dine havemøbler – du kan se her hvordan.

Når du indretter din terrasse, bør du desuden holde dig til få farvenuancer, da for mange forskellige farver vil bryde med den enkle stil.

Det rustikke og det bløde

Overvej, hvilke forskellige materialer du bruger på din terrasse, og kombiner det rå og rustikke med det bløde og hyggelige. Indret for eksempel med potter af metal, beton og cement for at skabe et råt look, og kombiner dem med bløde puder, hynder og tæpper. Lad de forskellige materialer mødes på terrassen, så de komplementerer hinanden og bløder hinanden op. Dette skaber en meget mere interessant kontrast, end når råt kun møder rustikt, og det bløde kun møder det hyggelige.

Grønne planter

Det, der især skal fylde noget i din moderne terrasse-oase, er planter! Især grønne planter er meget moderne lige nu, og en god måde at få plads til alle de grønne spirer er ved at skabe forskellige rum ved hjælp af planterne. Du kan eksempelvis lave din egen plantevæg ved at hænge planteophæng i flere længder ned fra loftet, eller du kan opdele din terrasse i rum ved hjælp af store krukker, som stilles ud fra væggen, og som fyldes med fyldige buske og mindre træer.

Her kan du desuden få flere tips til, hvordan du kan indrette resten af haven til afstresning.